Откриване на новата учебна 2023/2024 година в МАА

От 29.09. до 01.10.2023 г. в еко селище „Азарея“ се проведе тридневен лагер на ATEU. Базата се намира в „сърцето“ на Троянския Балкан и разполага с прекрасни условия за спорт, туризъм и релакс.

В мероприятието участие взеха представители на Martial Arts Academy и ТК „Евроатлас“. От МАА това бяха: сахьоним Марио Илиев – гл. инструктор на академията и председател на инструкторския борд на ATEU; Иван Иванов – член на борда, и Никол Таскова.

 

 

Лагерът беше изключително ползотворен, а програмата – наситена със събития, предвид малкото време с което (за съжаление) разполагахме. Посетихме Троянския манастир, паметника „Арка на свободата“, плувния басейн с джакузи на ваканционен комплекс „Острова“, направихме много снимки за книгата, а вечер имахме „Тийм билдинг“ край барбекюто.

 

 

За МАА изминалата 2022/2023 учебна година беше повече от успешна: 2 лагера, 2 изпита за технически степени, 2 състезания и международен семинар с водещ СМ Малкълм Джоунс. Гл. инстр. М. Илиев и пом. инстр. В. Андонов и И. Иванов получиха сертификати от Internatiоnal Kickboxing Federation.

 

Напълно заслужено в духа на иновацията на ATEU „Next belt now“ беше повишена в степен 4 гуп Никол Таскова и вече е със син колан. Освен в учебно-тренировъчния процес, тя активно се включваше и в социалния живот на организацията. Сертификатът и беше връчен лично от СМ Борис Атанасов – президент на ATEU.

 

Бяха планирани задачите за новата 2023/2024 г.: участие в лагери, изпити и семинари (по възможност и международни), подготовка за печат на второ преработено и допълнено издание на книгата „Адвансед Таекуон-до – Модерното бойно изкуство“.