Церемония по връчване на дан – сертификати

 

На 07.10.2023 г. в спортна зала „Be shape“, Люлин – „домът“ на Martial Arts Academy, се проведе официална церемония по връчване на международните сертификати за І дан по кикбокс от Internatiоnal Kickboxing Federation на Валентин Андонов и Иван Иванов.

Двамата топ състезатели от МАА бяха оценени по достойнство от СМ Малкълм Джоунс (VІІІ дан) – председател и шеф-инструктор на Integrity martial arts. Мастер Джоунс остана с отлични впечатления от „тигрите“ и техния дресьор на проведения през месец май семинар, и ги покани да му гостуват в Англия. Това е поредният висок атестат за дългогодишния им труд след шампионските титли в национални и международни състезания, черните пояси от ATEU и ATI, и избора им в инструкторския борд на ATEU.

 

Главният инструктор на МАА – Марио Илиев беше удостоен със сертификат за VІІ дан от Open Internatiоnal Taekwon-do Federation. Изпитната комисия (Promotional Board) на OITF, в състав от трима Гранд майстори: B. Sahota, R. Oldham и I. Lawes, признава майсторската степен от Advanced Taekwon-do Internatiоnal и Advanced Taekwon-do Europe на сахьоним Илиев – председател на инструкторския борд на ATEU и член на директорския борд на ATI.