Изпит за технически степени

На 25.06.2023 г. в спортна зала „Be shape“, Люлин – „домът“ на Martial Arts Academy, сахьоним Марио Илиев проведе изпит за технически степени. Специални гости на събитието от ТК „Евроатлас“  бяха: СМ Борис Атанасов (VІІІ дан) – председател, президент на Адвансед таекуон-до България и Advanced Taekwon-do Europe; Томи Гиздов (ІV дан) – член на УС и на инструкторския борд на ATEU, и Борислава Гиздова.

Учениците от МАА се представиха отлично, за което им бяха връчени сертификати лично от президента на ATEU.

 

 

 

Мариян Димитров е първият от МАА защитил „Kid level“ – иновация на ATEU за атестация на деца от предучилищна възраст, която е между 10 и 9 гуп. Поздравления за 5 годишното тигърче!

 

 

 

Михаил Велков за 6 месеца показа  голямо израстване  (физическо, техническо и ментално) от предишния изпит и вече е с жълт колан.

 

 

 

Максим Дончев се труди упорито 3 години и съвсем заслужено е със зелен колан.

 

 

 

Никола Леонидов защити 5 гуп. Той демонстрира перфектно съчетаване на сила, гъвкавост, концентрация и баланс.

 

 

 

Ники и Макси надхвърлят изискванията на изпитната програма. Двамата предизвикаха бурни аплодисменти с впечатляващи скокове на височина, дължина и с ротация на 360°.

 

 

 

Никол Таскова защити 5 гуп с изпълнени безупречно основна техника, форми, двустъпков спаринг и атрактивна самозащита. Заслугата за  пълно раздаване в тренировките и успешно представяне на изпита е на Иван Иванов (І дан).

 

 

 

Сахьоним Атанасов поздрави участниците в изпита и им пожела здраве и весело лято, а те се снимаха с него за спомен.