Изпит за технически степени

На 28.06.2020 г. в спортна зала „Be shape“ – Люлин, сабумним Марио Илиев (VІ дан) проведе изпит за технически степени. Въпреки наложената карантина заради COVID-19, учениците от МАА продължиха всеотдайно да се подготвят самостоятелно в домашни условия. Щом създателят на таекуон-до – ген. Чой Хонг Хи е тренирал 7 години в затвора, защо ние да не тренираме 3 месеца у дома?! Тези усилия бяха възнаградени, като всички се представиха достойно и получиха сертификати от ATEU.

 

 

 

Най-малкият – Никола Леонидов, който няма навършени 7 г. успешно изпълни всички изисквания на учебната програма и вече е 9 гуп.

 

 

 

Севар Минков е 7 годишен, но повече от 2 години тренира упорито, като с изпълненията си надминава изискванията на програмата и защити 7 гуп.

 

 

 

Иван Иванов тренира едва от месец септември, но демонстрира перфектна физическа и техническа подтотовка. И на този изпит той успя да покрие критериите за две степени и вече е със зелен колан.

 

 

 

Никола Велков показа отлично владеене на: основна техника, форми, скокове, двустъпков спаринг и заслужи син колан.

 

 

 

Високо спортно-техническо ниво беше показано от Маламир Минков, който защити 3 гуп. Неговото изпълнение на основна техника, форми, самозащита „хосинсуль“ и атрактивни ритници със скок и ротация на 360° беше изключително впечатляващо.