Отличия от СБК за гл. инстр. на МАА

На сакралната дата 21.1.2021 г. в учебно-тренировъчния център на Международна академия „Командос“ се проведе тържествена церемония по награждаване на членове на СБК.

Марио Илиев – гл. инстр. на МАА, беше награден с юбилейна „Златна“ почетна значка „15 г. СБК“. Със заповед № УС – 056/20.01.2021 г. на ген. полк. акад. Юлий Абаджиев, дизк., дхк – председател на СБК и директор на МАК му беше присъдено войнско звание „Полковник“. Сабумним Илиев изрази своята признателност за високите отличия, връчвайки специална грамота на ген. полк. Абаджиев за „Почетен член“ на МАА. Генерал Абаджиев е акдемик и вицепрезидент на Световната академия на науките по комплексна безопасност, постоянен участник в съвета на Европа, експерт по национална сигурност и антитероризъм. Създател на уникалните системи „Специализиран ръкопашен бой“ за армията, въоръжените сили и специалните части, както и „Сценичен бой“ за театъра, киното и телевизията.

 

 

 

ГМ д-р Теймур Джафари (ІХ дан) – председател на БКТФ, президент на Kung Fu To’a Academy, вицепрезидент на WTKF и полковник от СБК беше удостоен със звание „Почетен член“ на Академията за бойни изкуства. Специалният приз връчи М. Илиев – гл. инстр. на МАА. През дългогодишното ни изключително ползотворно партньорство, състезателите са завоювали повече от 200 медала и над 10 купи в перфектно организираните от ГМ Джафари национални и международни състезания (в т.ч. Европейски и Световни първенства и фестивали), а гл. инстр. на Академията е сертифициран „Черен пояс“ и квалифициран съдия „Национална категория“ по кунг фу.

 

 

 

Ст. ком. проф. дн Любомир Тимчев – ректор на АМВР, беше приет за член на СБК. Служебната си карта получи лично от председателя на съюза – ген. полк. акад. Ю. Абаджиев, дизк., дхк. Проф. Тимчев връчи благодарствени адреси на ген. Абаджиев и полк. Джафари. Ком. Пламен Марков – зам. председател на секция „България“ на International Police Association беше отличен с почетна значка „15 г. СБК“.