Летен лагер „Атия 2017“

От 20-ти до 30-ти юли 2017 г. в ПБ „Атия“ се проведе летният тренировъчен лагер на МАА „Open Summer Camp 2017“, който беше изключително ползотворен. Лагерът беше съвместен с плувците от СК „Шампион“ и в него имаше от всичко по много: повече от 30 трениращи; 5 висококвалифицирани (НСА) треньори; разнообразни кондиционни тренировки – крос и фитнес; щафетни игри и забавления в морето и на плажа; съревнования с награди; нови приятелства и „Вечер на таланта“ край лагерния огън.

 

 

 

 

 

 

В почивната база по същото време творческа ваканция „Хайде да творим заедно“ провеждаха ученици от Националния дворец на децата. Всяка вечер имаше богата музикално-артистична програма на различна тематика: театрална школа; фолклорно творчество (народна музика, песни и хора); Нептунова вечер; конкурс „Мис и Мистър“; дискотека и т.н.

В една такава творческа вечер за участие бяха специално поканени от ръководството на НДД и представители на МАА. В демонстрацията се включиха най-младия (Мемо), най-възрастния (сабумним М. Илиев) и най-добрите членове на Академията (черните колани Стаси и Вальо). Без добоци и предпазна екипировка те представиха пред многобройната публика смайващ спаринг в стил „Стрийт файтинг“, атрактивни техники за самозащита при нападение на улицата „Хосин суль“, самоотбрана при реална атака с нож (истински от столовата) „Танто матсуги“ и виртуозни ритници със скок и ротация на 360°.

 

 

 

Впечатляващото представяне бе оценено по достойнство от ръководството на НДД и екипа от МАА беше отличен с почетна грамота.