Летен лагер „Атия 2019“

През месец юли 2019 г. в ПБ „Атия“ се проведе летният тренировъчен лагер на МАА „Open Summer Camp 2019“, който беше изключително ползотворен. Лагерът премина в два етапа: І-ви (02-10.07.) и ІІ-ри (20-27.07.).

 

 

 

 

 

Първият етап беше съвместен с плувците от СК „Шампион“ и в него имаше от всичко по много: 25 трениращи; 5 висококвалифицирани треньори; разнообразни кондиционни тренировки – крос и „Tapout“; изучаване на техники за самозащита „Хосин суль“; гребане с каяк и SUP (Stand-Up Paddle) борд; щафетни игри и забавления в морето и на плажа; арт занимания; нови приятелства и „Вечер на таланта“ край лагерния огън.

 

 

 

 

 

 

Вторият етап беше съвместен с ученици от Националния дворец на децата и участници от цялата страна: София, Пловдив, Кюстендил – танцово студио „Блясък“, вокална формация „Стамболино“, фолклорен ансамбъл „Родолюбие“ и др., които провеждха творческа ваканция „Хайде да творим заедно“. Всяка вечер имаше богата музикално-артистична програма на различна тематика: караоке парти; фолклорно творчество (народна музика, песни и хора); Нептунова вечер; дискотека и т.н.
В една такава творческа вечер за участие бяха специално поканени от ръководството на НДД и представителите на МАА. Демонстрация направиха най-малките членове на Академията – Маламир и Севар Минкови. Те представиха форми, спаринг, техники за самозащита при нападение на улицата „Хосин суль“ и атрактивни ритници със скок и ротация на 360°.

 

 

 

 

 

 

Освен в таекуон-до, още един свой талант показа МС Мемо, който изпълни рап парче с негов авторски текст, написан специално за лагера.


Представянето бе оценено както от впечатлената публика, така и от ръководството на НДД, като екипа от МАА беше отличен с почетни грамоти