Международна конференция по бойни изкуства

 

На 08 и 09.06.2019 г. в НСБ „Диана“, София се проведе Международна конференция по бойни изкуства. Организатор на този изключително престижен форум беше Гранд Мастер Любомир Йорданов ІХ дан – директор и главен инструктор на Internаtional Martial Arts and Special Tactics Institute. В програмата на конференцията се проведоха семинари по различни бойни изкуства, а за водещи преподаватели бяха поканени световно признати експерти.

 

 

 

ГМ Карлос Мачадо VІІІ дан е многократен щатски и национален шампион по BJJ от 1982 до 1993 г.; Пан-американски шампион (97,98); шампион от U.S. Open (98,99); шампион в 2 категории (полутежка и „оpen“) от World Master’s Championships 2000.

 

 

 

ГМ Чък Канети ІХ дан е вицепрезидент и оперативен технически директор на световната федерация Cacoy Doce Pares World federation по филипински бойни изкуства (Eskrima, Eskrido, Pangamot).

 

 

 

В конференцията участие взеха инструкторите на IMASTI от цялата страна: София, Плевен, Монтана, Карлово, Ихтиман и др., както и гости от Гърция. Тренираха се много и различни бойни направления: спаринг (Джийт куон до), борба и контрол на земята (Бразилско джу-джицу), работа с оръжие – с една, с две палки и с нож (Doce Pares).


Със специална покана от ГМ Йорданов – директор и главен инструктор на IMASTI, участие в „Sofia martial arts conference“ взе сабумним Марио Илиев – главен инструктор на МАА.