Изпит за технически степени

На 30.12.2017 г. в спортна зала „Be shape“ – Люлин, сабумним Марио Илиев (V дан) проведе изпит за технически степени.

Учениците от МАА Маламир и Живко Минкови се представиха отлично и защитиха 7 гуп, за което им бяха връчени сертификати от ATEU.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За перфектното представяне заслуга имат съотборниците им с по-високи степени: Станислав Илиев, Валентин Андонов, Александър Христов и Илия Лазаров. Това се казва приемственост и взаимопомощ, поздравления!

За МАА изминалата 2017 беше изключително успешна и наситена със събития. Представители на Академията взеха участие в следните мероприятия: два изпита за технически степени; 4 състезания, на които бяха завоювани общо 16 медала (10 златни, 2 сребърни, 4 бронзови) и 2 купи (за 2-ро и 3-то място в компл. класиране); 3-ти международен ТКД семинар на ATI и ATEU с водещ ГМ Лим – ІХ дан; 7-ми конгрес на ATEU, на който М. Илиев беше избран в инструкторския борд; официална среща с ректора на АМВР ст. комисар доц. д-р Н. Стойчев; семинар по самозащита в АМВР с водещ ГМ Лим; бяха повишени в ранг ст. инстр. М. Илиев – V дан и пом. инстр. С. Илиев – ІІ дан; В. Андонов и А. Христов успешно защитиха І дан; летен лагер; 2 демонстрации; 2-ри международен семинар по карате с водещ Такемаса Окуяма – Х дан.

В традиционната ранглиста на МАА за 2017 г. №1 за трети път е Валентин Андонов с 5 златни и 2 бронзови медала; на второ място е Маламир Минков с 3 златни медала и с приз „Най-техничен състезател“, а на трето място е Илия Лазаров с 1 златен, 1 сребърен и 1 бронзов медал.

Пожелаваме си през Новата 2018 година много здраве и успехи!